marian morar
m install
nello construct

Un tânăr antreprenor din Turda, selectat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană!

zamblau eugen

Un tânăr din Turda, care a studiat și profesat în Vest, s-a întors acasă, pentru a intra în business. Recent, a fost selecționat dintre sute de antreprenori în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, pentru a-și pune în practică ideile.

 

”Ma numesc Dragos Gal si am 25 de ani. Am locuit 5 ani in 3 tari diferite: Danemarca, Belgia si Marea Britanie unde am studiat si am activat in sfera profesionala. Acum un an am absolvit la University of Warwick si mi-am spus “MA INTORC IN TARA” pentru a intra in business. Sunt onorat ca am fost selectat din sute de antreprenori in acest proiect si imi propun sa creez o platforma online de turism integrata cu toti marii jucatori din industria de travel din Romania. Obiectivul meu este sa livrez cat mai profesionist pachete turistice in zona de online.”, este prezentarea pe care și-a făcut-o tânărul turdean, pe siteul startupair.ro.

Dragoș Gal este fiul fostului antrenor secund al echipei de handbal Potaissa Turda, Ovidiu Gal, care la rândul său este fratele antrenorului principal al echipei, Horațiu Gal, cel care a preluat echipa din Liga 2 și acum se bate cu granzii României, aproape de la egal la egal, în ciuda bugetelor net superioare pe care le au adversarele Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2