marian morar
m install
nello construct

Un fotograf turdean a ajuns în celebrul Catalog de Artă Modernă Contemporană, lansat la Milano!

zamblau eugen

Sâmbătă 1 decembrie, la Milano, în cadrul un vernisaj găzduit de către renumita editură Mondadori, a fost lansat Catalogul de Artă Modernă Contemporană. Inedit este că în această ediție a catalogului se regăsesc și pozele unui fotograf turdean, care locuiește în Italia. Ba mai mult: pozele sunt realizate la Turda, mai precis în adâncurile Salinei Turda!

 

Ajuns la cea de a 54-a ediție, lansarea Catalogului Mondadori rămâne unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen care au loc anual în Italia. 

Printre artiștii care au primit o atenție deosebită din partea criticilor se numără și turdeanul Luca Sebastian Vasile.

Operele sale, realizate în interiorul Salinei Turda, au atras atenția nu doar prin tehnica utilizată, dar și prin jocul de lumini si umbre care caracterizează fiecare fotografie publicată. 

„Pentru mine a fost o adevărată onoare să aflu că operele mele au fost selecționate și publicate într-un catalog atât de prestigios, iar prin munca mea reușesc să scot în evidență frumusețile și unicitatea locului natal”, ne-a declarat Sebastian Luca.

Sebastian Luca ne-a declarat că și-ar dori că lucrările sale să facă obiectul unei expoziții organizate în orașul său natal, Turda, în cursul anului 2019.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2