m install
petlinii
nello construct

Pe 7 martie, noul album Directia 5 ”In culori” ajunge la Cluj intr-un turneu national de promovare

floris

Cu un respect profund pentru publicul lor, baietii de la Directia 5 continua traditia de a merge in orasele in care sunt baze mari de fani pentru a prezenta live piesele unui nou album.

 

In mai putin de doua saptamani, din 9 februarie, Directia 5 porneste intr-un turneu de promovare al noului album ”In Culori” cu concerte in 14 orase care acopera intreaga tara.

Pe 7 martie, la ora 19.30 Directia 5 ajunge la Casa de Cultura a Studentilor cu showul care prezinta noul lor album. Biletele incep de la  70 ron.

  Albumul ”In Culori” a fost prezentat pentru prima data in noiembrie anul trecut, intr-un spectacol eveniment la Teatrul National, iar acum show-ul merge cu toate piesele noi, dar si multe dintre super hiturile Directia 5 in orasele unde sunt cei mai mari fani ai trupei.

Marian Ionescu si colegii sai promit sa va coloreze cel putin o seara din acest sfarsit de iarna si inceput de primavara si cu marile hit-uri Directia 5 “Iti multumesc”, „Dacă ai ști“, ”Ești stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, „Ce mai faci“, „Forever Love“ si sa va ofere cadrul pentru o seara romantica alaturi de persoana cea mai draga voua.

Noul Turneu Directia 5 debuteaza pe 9 februarie la Ploiesti si continua dupa urmatorul program: Buzau – 10 februarie, Oravita – 13 februarie, Timisoara – 14 februarie, Deva – 15 februarie, Iasi – 24 februarie, Focsani – 25 februarie, Bacau – 1 Martie, Suceava – 2 martie, Baia Mare – 4 martie, Cluj Napoca – 7 Martie, Oradea – 8 martie, Tg Mures -22 Martie. 

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si la casele de bilete a salii de spectacol.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: