m install
petlinii
nello construct

Spectacol aniversar CNMV – 110 ani de la înființare

floris

Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda a împlinit 110 ani de activitate. Evenimentul a fost marcat printr-un spectacol omagial.

 

La spectacol au participat cadre didactice și elevi, foști profesori ai școlii, primarul Matei Cristian și Ioan Onacă- cetățean de onoare al Turzii cel care a condus destinele emblematicului liceu turdean pe parcursul mai multor generații.

„Am avut marea onoare și bucurie de a participa la aniversarea a 110 ani de la înființarea Colegiului Național Mihai Viteazul Turda.

Cu această ocazie doresc să transmit cele mai frumoase gânduri de prețuire și respect cadrelor didactice, profesorilor, învățătorilor și tuturor celor implicați în procesul educațional al tinerilor și copiilor din comunitatea noastră, alături de mulțumirile cuvenite pentru munca pe care o fac cu atât de multă dăruire și pentru devotamentul arătat profesiei și comunității.

 

Educația copiilor noștri este cea mai importantă. Pentru asta, administrația locală turdeană face tot posibilul pentru ca școlile din Turda să le ofere elevilor tot ceea ce au nevoie” transmite primarul turdean, Matei Cristian.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: